TRABZON / VAKFIKEBİR - Büyükliman İlkokulu

Başöğretmen Mustafa YILDIRIM - Okul Müdürü

Bartın ilinde doğdu. İlkokulu merkeze bağlı Sütlüce köyünde ,Orta okulu Kozcağız kasabasında bitirdikten sonra Bartın Lisesine devam etti.Lise öğrenimini burada bitirdikten bir yıl sonra 1991 yılında Elazığ Fırat Üniv. Fen-Edebiyat Fak. Fizik bölümünü kazandı.1995 yılında yüksek öğrenimini tamamladı, aynı yıl Trabzon ili Tonya ilçesinin Yakçukur köyüne sınıf öğretmeni olarak atandı.1996 yılında Tonya İskenderli Lisesine Fizik öğretmeni olarak görevlendirildi.1997 yılında Yakçukur ilkokuluna geri döndü, aynı yıl askerliğini yapmak üzere ayrıldı.1998 yılında askerlik görevini bitirdi ve Tonya İskenderli İlköğretim Okulunda göreve başladı. İskenderli ilköğretim okulunda Bilgisayar derslerine ve İngilizce derslerine iki yıl girdikten sonra sınıf öğretmenliği ve Tonya İskenderli lisesinde Fizik dersi öğretmenliği görevlerinde bulundu.12/10/2006 da İskenderli İlköğretim okulunda  Müdür Yardımcılığı ,24/08/2007 de aynı okulda Müdür vekilliği görevini 09/02/2010 tarihine kadar yürüttü. Görevde yükselme ile aynı okulda 29/03/2010 tarihinde Müdür Yardımcılığına atandı.2011 yılı Aralık ayında Tonya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde boşalan Şube Müdürlüğü kadrosunda görevlendirildi.2013 Yılında Avrasya Üniversitesinde Yönetim Alanında Yüksek Lisansını ve AÖF Yerel Yönetimler Bölümünden mezun oldu.12/02/2014 tarihinde Vakfıkebir Kemaliye ilkokuluna Müdür Yardımcısı olarak atandı, beş ay sonra tekrar İskenderli Ortaokuluna geri döndü, bu okulda Müdür vekili iken Şehit Ayhan Güner İlkokuluna Müdür olarak atandı.08/07/2019 tarihinde  yeniden atama ile Vakfıkebir Büyükliman İlkokuluna Müdür olarak atandı.Evli ve Enes, Furkan adlı iki çocuğu bulunan Mustafa YILDIRIM halen bu görevine devam etmektedir.